Mortal Kombat-film is groot succes in Amerikaanse bioscopen

Mortal Kombat-film is groot succes in Amerikaanse bioscopen

De pas uitgekomen Mortal Kombat-film heeft voor een succesvol bioscoopweekend in de Verenigde Staten gezorgd.

Tijdens het openingsweekend genereerde de film in het land ongeveer 22,5 miljoen dollar, zo claimt Deadline. Daarmee is Mortal Kombat de meest succesvolle filmpremière voor een volwassen film tijdens de coronacrisis. Samen met de film Demon Slayer, die in hetzelfde week lanceerde, en andere releases is er in totaal 52,9 miljoen dollar in de VS gegenereerd.

Ongeveer zestig procent van alle bioscopen in de Verenigde Staten zijn op dit moment open. Daarnaast lanceert Warner Bros. dit jaar zijn films ook meteen op HBO Max. In Nederland zijn de bioscopen op dit moment niet open en kan men zich niet abonneren op HBO Max.

De nieuwe Mortal Kombat-film is logischerwijs een verfilming van de populaire vechtreeks. Onder andere Lewis Tan, Jessica McNamee en Hiroyuki Sanada hebben rollen. Hieronder zijn de eerste zeven minuten van de film te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Leuke film had ze plus en en min punten. Maar als het een succes zou worden komen er meer films, las dat de acteur die sub zero speelde dat in ze contract had staan.

0
test

@hulstpower ik vond deze film echt zo zwaar tegen vallen... Slecht acteerwerk, verhaal van niks (al was ik daar op voorhand al vanuit gegaan na het zien van de trailer). Verder waren de personages in mijn ogen gewoon niet goed gecast om nog maar te zwijgen over wat "Cole Young" überhaupt in deze film te zoeken had... Gewoonweg een zwaar teleurstellende film wat ik jammer vind want ik heb mortal kombat 3 vroeger "kapot" gespeeld op de sega. 🙂 Ik vond de film uit 1995 zelfs beter dan deze, die had nog enigsinds de mortal kombat vibe wat ik hier totaal miste... Als je dan over een leuke film praat dan raad ik nobody aan, 10x vermakelijker dan deze drollenbak van een film.

0
test

@shadowfirenl nobody was ook leuke film maar ook zeer voorspelbaar vond ik zelf.. Ja Cole Young had niks te zoeken in de film. Maar jij zegt verkeerd gecast scorpion en sub zero waren perfect gecast zelfde als Shang sung, kano was ook perfect gecast, maar film was zeker niet perfect en deed veel verkeerd verkeerd maar deed ook wel dingen goed.. En ja eerste mk film blijft het beste.

0
test

Denk meer dat het komt doordat mensen gewoon graag er uit wilde zijn, want de fulm zelf is echt waardeloos.

0

Aanbevolen voor jou