Een site die het morgen erg druk zal krijgen is zonder twijfel tombraidermovie.com. Morgen verschijnt namelijk de nieuwe Tomb Raider trailer en dat zal voor aardig wat bezoekers zorgen.NEW TRAILER PREMIERE IN TWO DAYS! Visit the official Website this Wednesday, April 4th starting at Noon EST, 9 AM PST, 5 PM GMT and get your first look at the new trailer! Om de trailer niet te missen moet je morgen deze site goed in de gaten houden. Als de trailer er is kan je dit natuurlijk ook hier lezen .