Moon- en Warcraft-regisseur schrijft fanscript voor Full Throttle-film

Moon- en Warcraft-regisseur schrijft fanscript voor Full Throttle-film

Duncan Jones, de regisseur van de Warcraft-film, heeft een fanscript geschreven voor een Full Throttle-film.

Jones laat weten dat hij zijn tijd tijdens de lockdown productief heeft gebruikt. "Soms schrijf ik iets anders als ik vast zit met een script." Dat was ditmaal een fanscript voor Full Throttle. Het is vooralsnog niet de bedoeling dat het script echt voor een film wordt gebruikt. Jones deelt het script dan ook via Twitter - het valt hier te lezen. Het script blijft verrassend trouw aan de game - inclusief diverse dialogen.

Full Throttle is een klassieke adventuregame van LucasArts, ontworpen door Tim Schafer. Het spel verscheen oorspronkelijk in 1995. Duncan Jones is naast de regisseur van de Warcraft-film vooral bekend als de regisseur van Moon. Daarnaast is hij de zoon van wijlen David Bowie.

Schafer reageerde overigens op het script. "Ik heb hard gehoopt op een beter jaar dan vorig jaar. Maar ik verwachtte niet dat Jones spontaan een compleet script voor een Full Throttle-film eruit zou knallen!"

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dat is wel heel gaaf, ga die eens rustig door lezen 😁. Ongeveer 2 jaar geleden de game nog eens gespeeld op steam en het blijft een tijdloze klassieker.

0
test

Een film in een "biker"-punk setting zou zeker een interessante opzet zijn. Zeker als Mark Hamill terug komt om de voice acting van Ripburger te doen :)

0

Aanbevolen voor jou