Nieuws
Monster Hunter World

Monster Hunter World-patch verhelpt problemen op Xbox One

Of toch niet?

Geschreven door Arran Winmai op
De nieuwe Monster Hunter World-patch verhelpt connectieproblemen op Xbox One.

Op de Capcom Community website staan de patchnotes voor PlayStation 4 en Xbox One. Voor de Xbox zouden alle problemen met matchmaking opgelost moeten zijn. Voor de PlayStation 4-versie zijn problemen opgelost voor bounties en de Hunting Horn. Spelers die deze hoorn gebruiken konden soms niet goed wegrollen als ze muziek maakten en soms gebeurde de initiële schokgolf niet.

Of alle problemen zijn opgelost voor de Xbox is nog de vraag, want sommige spelers melden dat ze nog steeds niet online kunnen. Andere spelers melden echter dat alles nu wel gewoon weer werkt.

Gister ontvingen spelers bovendien een 'celebration item pack' omdat Monster Hunter World wereldwijd vijf miljoen kopieën verkocht heeft. In de pack zitten gebruiksvoorwerpen voor tijdens missies.

Ondanks deze commotie kreeg Monster Hunter World van ons een 9,5. In de review schreef Bastiaan dat het spel "toegankelijker en gebruiksvriendelijker is dan alle eerdere games" maar dit doet "zonder dat de game op ook maar een enkel punt versimpeld aanvoelt".

Dit artikel delen:

Lees meer

Zo worden de titanen in Shadow of the Colossus klaargemaakt voor 4K Nieuwe Pokémon Go-trailer is net een natuurdocumentaire
0

Reacties op: Monster Hunter World-patch verhelpt problemen op Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.