Monster Hunter World-patch verhelpt problemen op Xbox One | Gamer.nl

Monster Hunter World-patch verhelpt problemen op Xbox One | Gamer.nl

De nieuwe Monster Hunter World-patch verhelpt connectieproblemen op Xbox One.

Op de Capcom Community website staan de patchnotes voor PlayStation 4 en Xbox One. Voor de Xbox zouden alle problemen met matchmaking opgelost moeten zijn. Voor de PlayStation 4-versie zijn problemen opgelost voor bounties en de Hunting Horn. Spelers die deze hoorn gebruiken konden soms niet goed wegrollen als ze muziek maakten en soms gebeurde de initiële schokgolf niet.

Of alle problemen zijn opgelost voor de Xbox is nog de vraag, want sommige spelers melden dat ze nog steeds niet online kunnen. Andere spelers melden echter dat alles nu wel gewoon weer werkt.

Gister ontvingen spelers bovendien een 'celebration item pack' omdat Monster Hunter World wereldwijd vijf miljoen kopieën verkocht heeft. In de pack zitten gebruiksvoorwerpen voor tijdens mi ies.

Ondanks deze commotie kreeg Monster Hunter World van ons een 9,5. In de review schreef Bastiaan dat het spel "toegankelijker en gebruiksvriendelijker is dan alle eerdere games" maar dit doet "zonder dat de game op ook maar een enkel punt versimpeld aanvoelt".

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou