Nieuws
monster hunter rise

Monster Hunter Rise komt in januari 2022 op pc uit

Op 13 oktober verschijnt er al een demo

Geschreven door Michel Musters op
Vanaf 12 januari 2022 is Monster Hunter Rise ook op pc verkrijgbaar.

De game verscheen eerder dit jaar al voor Nintendo Switch. De pc-versie moet een resolutie van 4k ondersteunen, alsmede ultrawide schermen. Ook zijn de framerates ontgrendeld en de textures verbeterd. Hoewel de game pas begin volgend jaar op pc verschijnt, komt er op 13 oktober al een demo voor de pc-versie uit.

Vorige week werd er tijdens de Nintendo Direct een grote nieuwe uitbreiding voor Monster Hunter Rise aangekondigd, genaamd Sunbreak. De betaalde uitbreiding moet in de zomer van 2022 uitkomen en nieuwe verhalen, monsters en missies bevatten.

Gamer.nl gaf een 9 aan de Switch-versie van Monster Hunter Rise en schreef: "Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is."

monster hunter rise

Dit artikel delen:

Lees meer

'Grand Theft Auto: The Trilogy komt in november uit' The Game Awards 2021 worden in december fysiek gehouden
0

Reacties op: Monster Hunter Rise komt in januari 2022 op pc uit

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.