Nieuws
monster hunter rise

Monster Hunter Rise inmiddels vijf miljoen keer verscheept

Verkoop gaat ongeveer even snel als Monster Hunter World

Geschreven door Michel Musters op
Monster Hunter Rise is wereldwijd inmiddels vijf miljoen keer verscheept en digitaal verkocht.

Dat heeft Capcom laten weten. Begin vorige week kondigde het bedrijf al aan vier miljoen verscheepte exemplaren te hebben bereikt. De game is sinds 26 maart verkrijgbaar op Nintendo Switch en moet begin 2022 ook naar pc komen.

Monster Hunter World, dat een paar jaar geleden op zowel PlayStation 4 als Xbox One uitkwam, verkocht in dezelfde tijdspanne ongeveer evenveel.

Monster Hunter Rise is een volwaardig nieuw deel in de populaire Japanse reeks. De game introduceert onder andere een nieuwe grijphaakmechaniek en een te berijden hond genaamd Palamute. Verder worden een hoop van de verfijningen uit Monster Hunter World overgenomen.

Gamer.nl gaf een 9 aan de game en schreef: "Ondanks de hoge leercurve is dit de meest toegankelijke Monster Hunter-game tot dusver, waar fans van zowel pure actie als diepe rpg-upgradesystemen voldoening uit halen. De Wirebug zorgt voor meer bewegingsvrijheid dan ooit en minder lange wachttijden tussen gevechten. Heel af en toe zie je de Switch worstelen met al het grafische geweld, maar nooit zit de techniek in de weg van een uitermate diep en bevredigende game die zowel alleen als met vrienden de moeite waard is."

monster hunter rise

Dit artikel delen:

Lees meer

Meer gameplaybeelden Rainbow Six Parasite gelekt Nieuwe klasse in Torchlight 3 is een piratenspook
0

Reacties op: Monster Hunter Rise inmiddels vijf miljoen keer verscheept

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.