'Monster Hunter-film verschijnt in september 2020'

'Monster Hunter-film verschijnt in september 2020'

De aankomende verfilming van de Monster Hunter-franchise zou wel eens op 4 september 2020 in de bioscoop kunnen draaien.

Dat zegt Deadline te hebben gehoord van Sony Pictures. Of de releasedatum specifiek voor de Verenigde Staten geldt, of dat de film rond die tijd ook in Europese zalen is te zien, is niet bekend.

Monster Hunter wordt gemaakt door Paul W.S. Anderson, vooral bekend van de Resident Evil-films. Rollen zijn weggelegd voor Milla Jovovich, Ron Perlman, Josh Helman en Diego Boneta. Hieronder is een eerder verschenen foto van de film te zien - een trailer is nog niet beschikbaar. Wel zou de film een budget van 60 miljoen dollar hebben.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

hij zet haar in bijna al zijn films. (getrouwd volgens mij) ik vond haar nou niet geweldig of zo in de resident evil reeks. vermakelijk maar niet oscar waardig.

0
test

@Markus88 Het feit dat Marvels 'Black panther' meedingt naar de oscar voor beste film zorgt ervoor dat ik totaal geen waarde meer hecht aan een Oscar (vond het al jaren nietszeggend meer).

0
test

@SuperDre Het is leuk dat zo'n films ook kansen krijgen, dus er valt iets voor te zeggen hoor. Alleen vond ik BP ook niet zo straf.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola juist. Ik zie de live-action resident evil films ook niet als canon (daar hebben we de animatiefilms voor), maar wel als heerlijk hersenloos vermaak.

0

Aanbevolen voor jou