"Wat ze aan het maken zijn is vrij uniek en intrigerend. We laten het over aan Peter [Molyneux] en zijn team om te bepalen wat het project precies voorstelt en wanneer het eventueel op de markt zal verschijnen. Het enige wat wij hebben gezegd is dat het spel niet dit jaar uitgebracht gaat worden. Maar zoals je kunt zien, is het zeker meer dan enkel een 'tech demo'. Wat dat precies inhoudt en hoe het op de markt komt, blijft afwachten", aldus Greenberg.

Op de vraag of bovenstaande uitspraak gold als een bevestiging dat Molyneux uiteindelijk beslist wat er met Milo & Kate gebeurt, antwoordde Greenberg: "Er zijn een flink aantal factoren, maar vooralsnog heeft Peter het voor het zeggen. Hij vervult de functie van creative director van al onze studios in Europa."

Milo & Kate wordt ontwikkeld door Lionhead Studios, ook bekend van de Fable-serie, en maakt volledig gebruik van de Kinect-functionaliteiten. Het jongetje in het spel, Milo, leert van het concact met de spelers van het spel en past die informatie toe in de interacties die volgen. Eerder werd nog uitgesloten dat het spel uitgebracht zou worden, omdat het enkel een 'tech'-demo betrof. Dit werd echter vrijwel gelijk daarna weer ontkracht.