Playlogic heeft bekendgemaakt dat het hier de Amerikaanse boxart van Fairytale Fights betreft. Het is nog niet bekend hoe de Europese hoes er uit gaat zien.

Het is dus ook nog niet duidelijk of in Europa nieuwe hoezen voor PlayStation 3 verschijnen. In de Verenigde Staten lijkt dat wel het geval, omdat EyePet ook al een dergelijk uiterlijk heeft.

Oorspronkelijk bericht:

Met de introductie van de PS3 Slim zal niet alleen de PlayStation 3 zelf er anders gaan uitzien, ook de doosjes waarin PS3-games verpakt zitten passen zich waarschijnlijk aan de nieuwe huisstijl aan.

De mogelijke nieuwe stijl is voor het eerst te zien op het doosje van Fairytale Fights, waarvan vandaag door Playlogic de boxart is vrijgegeven. De PS3-games krijgen als we deze hoes als definitief kunnen beschouwen, net als de games op de Xbox 360 en Wii, een balk aan de bovenkant en dus niet meer aan de zijkant van het doosje. Voor het eerst is het woord 'PlayStation' niet meer op de doosjes te lezen: in het nieuwe beeldmerk hanteert Sony alleen de afkorting PS3. Eerder verscheen al een doosje van het spel EyePet met een andere opmaak dan we gewend waren, maar waarop het nieuwe PS3-logo nog niet te zien was. Sony heeft nog geen officiele reactie gegeven op deze geruchten, dus vooralsnog is het nog niet zeker dat dit de nieuwe stijl van de spelhoezen wordt.