Mogelijke aankondiging rondom Kinect en Gears of War volgende maand | Gamer.nl

Mogelijke aankondiging rondom Kinect en Gears of War volgende maand | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Of het om een geheel nieuwe titel of om integratie van Kinect in Gears of War 3 of de eerdere delen gaat is niet bekend. Wel zou de aankondiging over Gears of War slechts een gedeelte zijn van het nieuws dat Microsoft voor het evenement in petto heeft. Het bedrijf gaat volgens de bron een aantal nieuwe titels laten zien, zowel met als zonder Kinect-ondersteuning.

De Video Game Awards worden ieder jaar door Spike TV uitgereikt. Naast de bekroning van games tot de beste in hun genre, of van het jaar, worden er ook geregeld grote aankondigingen gedaan over games. De filmregi eur Guillermo del Toro heeft al aangegeven zijn eerste project, een samenwerking met THQ, op het VGA-evenement uit de doeken te doen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou