Man met ontbloot bovenlichaam lekt Kojima-game Overdose

Man met ontbloot bovenlichaam lekt Kojima-game Overdose

Er is een video gelekt waarin vermoedelijk de Kojima-game Overdose te zien is.

De gelekte beelden deden de ronde op sociale media, maar zijn inmiddels verwijderd. De gameplay werd opgenomen door een man in ontbloot bovenlichaam die in de reflectie van het scherm te zien was en bevatte het personage Margaret Quaelley. Zij verscheen eerder in Death Stranding. Het personage loopt met een zaklamp door een donkere omgeving. Het spel wordt gespeeld in third person. De video eindigt met de woorden "game over" en "Overdose". 

Eerder lekten er al screenshots van het spel via een Poolse website. Die afbeeldingen toonden ook het personage Margaret Quaelley en lijken afkomstig uit de inmiddels gelekte video. Het is nog niet bevestigd dat de beelden echt afkomstig zijn uit Overdose.

Er gaan al geruime tijd geruchten over Overdose, een mogelijke nieuwe game van Death Stranding- en Metal Gear-bedenker Hideo Kojima die nog altijd niet officieel is aangekondigd. Zoals gezegd zou Margaret Qualley - die ook al in Death Stranding speelde - de hoofdrol spelen in de game. Het zou gaan om een third-person horrorgame. Meer details over het spel zijn er niet.

Kojima werkt ook nog aan een Microsoft-exclusive die gebruik maakt van de cloud. Het is niet bekend of dat Overdose is. Ook gaan er al geruime tijd geruchten over een vervolg op Death Stranding. Tot slot deelt Kojima al een tijdje posters van acteurs die in een nog mysterieuze game rollen hebben. Eerder deze week bleek Shioli Kutsuna een rol te hebben gekregen, maar ook Elle Fanning speelt in de nieuwe game van Kojima.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola dubbele post.

0

@coola een meestergenie is het. Kon het niet laten spijt me Coola haha

0
test

@Ronnyp :)

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou