Mogelijk nieuwe afbeeldingen Switch Mini gelekt

Mogelijk nieuwe afbeeldingen Switch Mini gelekt

Een anonieme Franse fabrikant heeft mogelijk nieuwe afbeeldingen van de Switch Mini gelekt.

De Franse Nintendo-fansite Nintend'Alerts heeft op Twitter meerdere afbeeldingen geplaatst van de vermoedelijke Switch Mini. In het bericht wordt geschreven dat de 'kleurrijke accessoires' voor de console zijn onthuld.

Op een van de geplaatste afbeeldingen is in het Frans te lezen dat er een compleet assortiment aan accessoires wordt geproduceerd voor de lancering van de Nintendo Switch Mini. Deze collectie bestaat uit een beschermende draagtas, een schermbeschermer, een beschermhoes en een 'startpakket'.

Nintend'Alerts zegt de promotieafbeeldingen van de Switch Mini te hebben ontvangen van een Franse fabrikant, die accessoires maakt voor hardware en consoles. Hoewel Nintend'Alerts niet zegt hoe deze fabrikant heet, verzekeren ze dat dit een echt bedrijf is dat al jaren opereert in Frankrijk.

Switch Mini
Switch Mini

In juni werden er ook al accessoires en een afbeelding van de Switch Mini gelekt. Honson Gaming, een Chinees bedrijf dat accessoires produceert voor videogamehardware, adverteerde in een mail verschillende accessoires voor de nieuwe Nintendo-console, waaronder een draagtas, schermbeschermer en een beschermhoes.

Nintendo reageerde vorige week voor het eerst zelf op de geruchten omtrent de Switch Mini. Een woordvoerder van het bedrijf bevestigde dat Nintendo op de hoogte is van de geruchten, maar wilde hier geen verdere uitspraken over doen. Dit zou namelijk 'de verrassing wegnemen' bij de klanten en 'niet voordelig zijn' voor de aandeelhouders.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Op deze foto (echt of niet) zie je tenminste een normale d-pad ipv vier knoppen. Dit model wil ik wel hebben. Er gaan geruchten over een combo pack special edition voor Link's Awakening. Ik reken er niet op, maar dat lijkt me kick ass!

0
test

@Vriess als die combo pack er komt, pre order ik die meteen. Helaas gaan die pre orders vaak live als ik aan het werk ben, en als ik 's avonds thuis kom zijn ze overal uitverkocht 😅

0

Nu ik deze afbeelding zie ben ik blij dat ik de switch toch gister heb aangeschaft. Lijkt erop dat de mini alleen een handheld is maar gezien de naam switch kan ik me niet voorstellen dat we er niet mee op de tv kunnen gamen

0

Aanbevolen voor jou