Mogelijk dit jaar nog vernieuwde DSi in Japan | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Nikkei zou de vernieuwde DSi een groter scherm krijgen dan de huidige versie, die een 3,25 inch scherm heeft. De nieuwe DSi krijgt volgens de website een 4 inch scherm. In vergelijking, het scherm van de PSP-3000 is 4,3 inch en die van de PSP Go 3,8 inch.

Nikkei claimt daarnaast dat de vernieuwde DSi een lanceerprijs van 18,900 Yen, ongeveer 137 euro, zal krijgen. Of de nieuwe DSi ook in Europa verschijnt is echter niet bekend.

Verschillende versies

Er zijn al verschillende versies van de DS uitgegeven. Naast de originele handheld uit 2005 kwam in 2006 de DS Lite op de markt. Deze Lite-versie beschikte over een compacter design. De Nintendo DSi verscheen in april 2009 in Europa en introduceerde twee camera's en wederom een dunner design.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou