ModNation Racers Vita kent lokale leaderboards | Gamer.nl

ModNation Racers Vita kent lokale leaderboards | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Deze locatie kunnen spelers bekendmaken door bij de instellingen van de PS Vita aan te geven dat er locatiedata gebruikt mag worden. Road Trip gebruikt deze informatie voor het samenstellen van leaderboards met daarin de tijden van spelers die in de buurt zijn. Zij kunnen daarna proberen elkaar te overtreffen. Verder bevat de game een matchmaking-functie die ghosts uitzoekt met tijden vergelijkbaar met die van de speler, in plaats van de ghost met de snelste tijd.

De game bevat daarnaast de Mod Explorer-functie. Deze zorgt ervoor dat spelers zogeheten Travel Points uitgereikt krijgen wanneer ze hun locatie bekendmaken door in te loggen. Het aantal punten dat ze krijgen, is gebaseerd op de afstand de huidige locatie en de locatie waar zij voor het laatst hebben ingelogd. Met deze punten kan verschillende in-game content vrijspeeld worden. Ook zit er een leaderboard in de game waarop spelers op volgorde van het aantal Travel Points worden gerangschikt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou