ModNation Racers: Road Trip heeft geen online multiplayer | Gamer.nl

ModNation Racers: Road Trip heeft geen online multiplayer | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De game ondersteunt wel ad-hoc-multiplayer, waarbij twee PlayStation Vita's niet via internet, maar rechtstreeks verbinding met elkaar maken. Hiervoor moeten de twee Vita's wel bij elkaar in de buurt zijn en beide voorzien van een versie van de game.

Het is ook mogelijk om online de zogenaamde ghosts van andere spelers te downloaden. Een ghost is als het ware een opname van de race van een andere speler. Wanneer gedownload kan iemand tegen deze opname racen. Ook is het mogelijk om zelfgemaakte circuits online te delen en die van anderen te downloaden.

ModNation Racers voor de PS Vita geeft spelers vanaf de dag dat het spel in de winkels ligt meteen toegang tot alle met de PlayStation 3-versie gemaakte banen, wagens en bestuurders. De creëerfunctie in het spel maakt gebruik van de speciale besturingsmogelijkheden van de Vita, zoals het touchscreen en de touchpad op de achterkant.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou