Modern Warfare 2´s ping-systeem stilzwijgend weggehaald wegens bug

Modern Warfare 2´s ping-systeem stilzwijgend weggehaald wegens bug

Infinity Ward heeft het ping-systeem, waarmee vijanden gemarkeerd kunnen worden, stilzwijgend uit Call of Duty: Modern Warfare 2 gehaald vanwege een bug.

De bug werd voor het eerst gemeld op Reddit. Het viel een speler op dat hij het ping-systeem, waarmee teamgenoten vijanden voor elkaar kunnen spotten en markeren, kon misbruiken. Door een vijand te pingen in het scherm dat te zien is nadat de speler wordt neergeschoten, bleef de markering actief gedurende de rest van een match.

In de Reddit-post werd de bug een “wallhack” genoemd, omdat hij spelers in staat stelde elkaar door muren heen te kunnen zien, vergelijkbaar met de populaire cheat. Enkele uren later was de ping-functie uit de multiplayer van Call of Duty: Modern Warfare 2 gehaald. Het lijkt er vooralsnog op dat hij alleen beschikbaar is in privématches.

Infinity Ward meldt op onder andere Twitter aan welke problemen wordt gewerkt door het ontwikkelingsteam, maar heeft nog niets geplaatst over de ping-bug of over het weghalen van het systeem. De laatste tweet dateert van gisteren, en gaat over het uitzetten van de mogelijkheid om attachments fijn te stellen omdat er crashes optraden bij spelers met vijf attachments:

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Wel erg veel bugs. En nu hoor je niemand kraaien. Het boeit gewoon niemand, casual gamers zeuren minder merk ik op.

0
test

Communicatie van Infinity Ward is sowieso altijd kut. Bij MW19 bij elke patch ook wapens waar ze aan sleutelde zonder er iets van te zeggen, en bij deze game een hele map die in de Beta zat die ontbreekt bij de game zelf en meerdere wapens die ontbreken. Vind het als ik eerlijk ben vrij schandalig dat je van miljoenen mensen zoveel geld vraagt maar niet die paar minuten tijd kan nemen om een beetje normaal te communiceren.

0

Aanbevolen voor jou