Modern Warfare 2 op X360 kampt met problemen na DLC* | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

update:

Microsoft bericht dat er een patch beschikbaar is voor de  Stimilus Map Pack. Deze lost echter de problemen met het matchmakingsysteem, die verschillende spelers ondervinden, nog niet op.

Origineel bericht:

Spelers van de Xbox 360-versie van Modern Warfare 2 ervaren problemen na het installeren van het 'Stimulus Map Pack', de downloadbare content die gisteren is uitgekomen op Xbox Live Marketplace.

De problemen begonnen gisteren, toen de downloadbare content beschikbaar werd gesteld. Gebruikers die de content hadden gedownload konden de nieuwe maps die in het pakket zaten niet spelen. Een tijdje later werkte ook de matchmaking, het onderdeel waar spelers bij elkaar worden gezet op basis van hun vaardigheidsniveau en verbinding nelheid, niet meer. Er wordt gewerkt aan een oplo ing.

Stimulus

Het Stimulus Map Pack bevat vijf maps, waarvan twee remakes zijn uit het originele Modern Warfare. Het pakket kost in totaal 1200 Microsoft-punten. De nieuwe speelvelden komen ook uit voor PC en PlayStation 3, wanneer dit zal gebeuren heeft ontwikkelaar Infinity Ward echter niet bekendgemaakt.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou