Modders maken Warcraft 3-remake met StarCraft 2-editor | Gamer.nl

Modders maken Warcraft 3-remake met StarCraft 2-editor | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De remake gaat Armies Of Azeroth heten en de modders gebruiken naast bestaand WarCraft 3-materiaal ook eigen ontwerpen. Het doel is om nieuwe gameplay-opties aan het spel toe te voegen maar de balans en grafische stijl van WarCraft 3 te behouden.

De WarCraft 3-remake krijgt onder andere een betere grafische engine, nieuwe modellen voor troepen, nieuwe heroes en nieuwe gebouwen. Ook gaat het mogelijk worden om zelf maps en mods voor de game te maken. Het spel gaat speelbaar worden voor spelers die geen StarCraft 2 bezitten.

In februari maakte Blizzard al zijn WarCraft 3-materiaal beschikbaar in de StarCraft 2-editor. Sinds de uitbreiding  WarCraft 3: The Frozen Throne in 2003 heeft Blizzard geen nieuwe content voor de game ontwikkeld. De eerste gameplay-beelden zijn hieronder te bekijken.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou