Mod met E3-graphics Watch Dogs nu beschikbaar | Gamer.nl

Mod met E3-graphics Watch Dogs nu beschikbaar | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

Met de mod is het de bedoeling dat de graphics die door Ubisoft werden getoond op E3 2012 realiteit worden. Volgens Federico Rojas, zoals de maker heet, heeft hij zoveel mogelijk zijn best gedaan om de graphics te verbeteren. Daarbij is het voor hem belangrijk om de kwaliteit van de game te behouden.

Eerder kwam de mod van Rojas al in het nieuws. Toen was deze nog niet volledig af en postte hij ze op het forum van Guru3D. Na positieve reacties besloot hij te gaan werken aan een volledige versie. Ubisoft meldde eerder al dat de mod een negatief effect op de gameplay in Watch Dogs kan hebben.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou