Mobiele rpg 404 Game Re:set toont een wereld waarin Sega de macht heeft

Mobiele rpg 404 Game Re:set toont een wereld waarin Sega de macht heeft

Sega en Nier-bedenker Yoko Taro hebben de mobiele rpg 404 Game Re:set officieel onthuld.

Eerder deze week werd al naar de onthulling gehint, die inmiddels heeft plaatsgevonden. De rpg voor iOS en Android giet diverse Sega-franchises in de vorm van vrouwen die de speler helpen tijdens de game.

In de Japanstalige trailer heeft een voice over het over "een verwrongen wereld waarin Sega heerst over de wereld en over iedereen controle heeft". Dit zou komen door de kracht van vrouwen die Cast worden genoemd, die zijn geboren toen Sega een identiteit aan hun games gaf. Spelers moeten het samen met hen opnemen tegen Sega om het bedrijf een halt toe te roepen. In de video worden enkele voorbeelden van de Cast-personages getoond. Deze zijn gebaseerd op franchises zoals Virtua Fighter, Virtua Cop en Out Run.

Creative director Yoko Taro: "Het is een wereld waarin we ons bedenken wat er zou gebeuren als het zo goed met Sega ging, dat dingen zouden ontsporen." Japanse spelers kunnen zich alvast registreren voor de game. Het is niet bekend wanneer 404 Game Re:set en of er een Westerse release op de planning staat.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou