Nieuws
Rocket League Sideswipe

Mobiele game Rocket League Sideswipe nu verkrijgbaar

Gratis op iOS en Android

Geschreven door Michel Musters op
De mobiele game Rocket League Sideswipe is nu verkrijgbaar op iOS en Android.

De gratis mobiele game, een spin-off van het populaire Rocket League, werd de afgelopen weken al in enkele regio uitgerold, maar moet nu wereldwijd beschikbaar zijn.

De mobiele versie bevat de meeste modi uit Rocket League: er kunnen privéwedstrijden en online competitieve wedstrijden gespeeld worden, inclusief wereldwijde ranglijsten. Er is ook een battle pass waarmee men spullen verdient door online potjes te spelen. Het grote verschil is dat de game vanuit een zijwaarts perspectief bekeken wordt en één speler versus een andere speler positioneert.

Een zogenaamd pre-seizoen is al begonnen, waarin spelers alvast spullen kunnen ontgrendelen en hun skills kunnen bijschaven. Sideswipe staat in verbinding met de gewone Rocket League. Elke keer als men een level omhoog gaat in de mobiele game, krijgt men een 'bonus win' in Rocket League. 

Dit artikel delen:

Lees meer

PS4-controller wil niet verbinden? Zo los je het op Company of Heroes 3 vanaf vanavond via pre-alfatest speelbaar
1

Reacties op: Mobiele game Rocket League Sideswipe nu verkrijgbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • avatar

    F3Nickxx

    • 30 november 2021 10:41
    Ben zelf geen fan van RL en al helemaal niet van mobiele games, maar dit spel is super leuk om te doen. Mischien komt het ook omdat het een 2d game is dat het een stuk makelijker is om te spelen. Dit is ech een game dat je ff voor de lol aanzet als je zin in een spel maar geen zin hebt om je console of pc aan te hebben. Gewoon relaxed op de bank of in bed een potje auto voetbal spelen

    Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.