Mobiele game Mortal Kombat: Onslaught aangekondigd

Mobiele game Mortal Kombat: Onslaught aangekondigd

Warner Bros. Games heeft de mobiele game Mortal Kombat: Onslaught onthuld.

De game wordt ontwikkeld door vaste Mortal Kombat-studio NetherRealm Studios en moet ergens in 2023 uitkomen op iOS en Android. Hoewel het om een nieuwe game in de vechtreeks gaat, betreft het hier een "verzamel- rpg".

Spelers moeten een team aan vechters bouwen waarbij gekozen kan worden uit de uitgebreide cast van de Mortal Kombat-franchise, om ze vervolgens in grootschalige groepsgevechten los te laten. 

"We hebben Mortal Kombat opnieuw uitgevonden en er een strategische, op teams gebaseerde verzamel-rpg van gemaakt met snelle groepsgevechten. Zowel nieuwe als ervaren fans kunnen er van genieten."

Bewegende beelden zijn er nog niet. Een teaser website kan hier bezocht worden, waar men zich kan opgeven voor het ontvangen van updates.

Mortal Kombat: Onslaught is niet de eerste game in de reeks die op mobiel uitkomt. In 2015 verscheen de free-to-play-game Mortal Kombat Mobile. Die game is volgens Warner Bros. al meer dan 150 miljoen keer geïnstalleerd.

Er is nog geen nieuwe deel voor pc en consoles aangekondigd. De Mortal Kombat-franchise bestaat deze maand dertig jaar. Wel is eerder al bevestigd dat er wordt gewerkt aan een vervolg op de vorig jaar verschenen Mortal Kombat-film.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola ja dit is dus dan weer het nadeel van het ontwikkelen van games onder WB. Ze geven Netherrealm studio's wel een mooi budget om de games te ontwikkelen maar tegelijkertijd zitten ze vast aan de PR taferelen van zo'n bedrijf. Ik zou niet opkijken als ze een MK12 aankondigen die free to play is met een battle pass waarin je skins en character kan winnen. Hopelijk niet though...

0
test

Do You Guys Not Have Phones? -- Gemiste kans, dus gooi ik 'em er maar even in :D

0

Aanbevolen voor jou