MMORPG War of the Immortals aangekondigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

War of the Immortals is een MMO die zich afspeelt in een fantasiewereld. In de game wordt de stad Atlantis aangevallen door de duistere krachten van Ragnarok en is het aan de spelers om de aanstormende legers te bestrijden. De ontwikkelaar belooft dat War of Immortals meer content en meer player-versus-player-elementen bevat dan de eerdere MMO's die het heeft uitgebracht.

De game bevat acht speelbare clans, met elk een eigen selectie aan unieke Soul Gear-uitrusting. Ook is er de mogelijkheid om Guild Houses op te zetten voor leden van de clan. Grondgebied kan worden gewonnen door gevechten met andere spelers aan te gaan in zogeheten Territory Wars en huisdieren kunnen gevangen en aangepast worden via het Pet Soul-systeem. Spelers kunnen zich op de website van Perfect World inschrijven voor de bèta. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou