MMORPG Rift verschijnt op 4 maart in Europa | Gamer.nl

MMORPG Rift verschijnt op 4 maart in Europa | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"De lancering van Rift is het resultaat van onze onvermoeibare pogingen van de laatste jaren om spelers de meest complete, volledige en dynamische online game ooit te geven", aldus Lars Buttler, CEO van Trion Worlds. "Met doorzettingsvermogen, creativiteit en de ongelooflijke reputatie van onze ervaren ontwikkelaars, hebben we een enorm gepolijste en immense online wereld gemaakt die gevuld is met avontuur, verra ingen en schoonheid. We kunnen niet wachten om Rift met spelers over de wereld te delen."

Huisdieren

Fans van de game kunnen al vanaf vandaag de game bestellen. Degenen die dat doen krijgen één van de drie exclusieve in-game huisdieren naar keuze en kunnen in aanmerking komen om de game nog voor de release te spelen. Naar verwachting kunnen de mensen die de game van tevoren besteld hebben vanaf 24 februari al een voorproefje nemen en zullen zij ook toegang krijgen tot alle resterende bèta-evenementen.

Rift is een fantasievolle MMORPG die zich afspeelt in een wereld die zwaar is beschadigd door verschillende aardverschuivingen. Spelers krijgen de keuze uit verschillende ra en en kla en om mee te spelen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou