MMO-gedeelte Cities XL kost 7 euro per maand | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

waarvoor een maandelijkse bijdrage van 7 euro gevraagd zal worden.Elke speler mag in de virtuele online wereld van Cities XL, die bestaat uit meerdere planeten, vijf steden stichten en onderhouden. Je kunt je steden specialiseren in het voorzien in bepaalde behoeften, om vervolgens grondstoffen uit te wi elen met andere spelers.

Door samen te werken met andere steden ben je in staat gigantische bouwwerken te maken. Ontwikkelaar Monte Cristo voorziet in een webportaal waarmee je vanaf elke computer de stand van zaken in je stad kunt bekijken en managen.

Naast het maandelijkse abonnemenent van 7 euro kun je ook kiezen voor abonnementen voor langere periodes, wat de kosten aanzienlijk drukt. Een kwartaal kost 5 euro per maand, een halfjaarabonnement nog maar 4,50.

Singleplayer

Voor wie geen oren heeft naar deze betaalde multiplayermodus, kan Cities XL ook gewoon kopen voor de singleplayercampagne. Deze omvat 25 gevarieerde landschappen waarin je steden kunt bouwen, compleet met meer dan vijfhonderd gebouwen en een uitgebreide infrastructuur. Ook hier zul je moeten handelen met andere spelers, dit keer bestuurd door de AI.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou