Miyamoto zou ook een remake van The Legend of Zelda: A Link To The Past verwelkomen, maar ziet liever een nieuwe game gebaseerd op het spel. "Het is denk ik interessant om een nieuwe game te creëren die gebaseerd is op A Link To the Past. Ik vind het belangrijk dat er echt nieuwe software komt", aldus Miyamoto.

Bij een eventuele remake of nieuw deel, zal Miyamoto niet zelf de leiding nemen. Hij speelt wat betreft Zelda en Mario tegenwoordig een meer ondersteunende rol. "Het ligt er maar net aan welke directors tijd hebben, van sommige weet ik zeker dat ze er iets geweldigs van zullen maken en van anderen ben ik niet 100 procent zeker. Hen zal ik eerder een remake laten maken", vervolgt Miyamoto.

F-Zero

Over het eventueel nieuw deel van de futuristische raceserie F-zero zegt Miyamoto dat het onwaarschijnlijk is deze generatie. De eerste F-Zero noemt hij "een grote verrassing, iets nieuws. Ik zie niet hoe je met de huidige hardware een soortgelijke verrassing kan creëren." Miyamoto stelt wel dat de Wii U wellicht wel die mogelijkheid biedt: "Met de Wii U in aantocht kunnen we misschien iets maken dat wel logisch is, als een kleinere game of als een volledige titel."