Miyamoto verwacht meer user-generated content in toekomst | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In antwoord op een vraag die bij veel journalisten op de lippen brandde, antwoordde Miyamoto dat hij een grote sprong vooruit gemaakt ziet worden op het gebied van content die gecreëerd wordt door gebruikers.

"Het is een gebied waar ik veel intere e in heb. Ik denk dat vooral de side-scrolling Mario-spellen hier erg goed geschikt voor zijn. We hadden al vroeg veel discu ies over hoe we dit type van levelcreatie toe konden pa en."

"Dat was de drijfkracht achter het recent uitgebrachte Flipnote Studios voor de Nintendo DSi. Ik denk dat dit soort interactieve ervaringen gaan verbreden, en dat we vanaf dit moment veel meer door gebruikers gecreëerde content gaan zien. Ik heb altijd al intere e gehad in die creatieve middelen", zo liet Miyamoto weten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou