Miyamoto: 'Move en Natal zijn een bedreiging' | Gamer.nl

Miyamoto: 'Move en Natal zijn een bedreiging' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Wanneer wij acce oires hebben gemaakt waar andere bedrijven kopieën van maken, vinden we dat een bedreiging", zegt de ontwikkelaar. "Maar bovenal zijn we bezorgd dat anderen iets vergelijkbaars proberen te doen, om het maar te doen. Dat werkt niet motiverend voor Nintendo."

Persconferentie

Zowel Microsoft als Sony zullen hun bewegingsgestuurde controllers, respectievelijk Project Natal en PlayStation Move, later dit jaar uitbrengen en ze op de E3-gamebeurs in Los Angeles tonen. Microsoft organiseert in de nacht van 13 op 14 juni een speciale persconferentie voor Project Natal. Sony zal op de avond van dinsdag 15 juni een persconferentie houden, waarin meer informatie over PlaySation Move wordt verwacht.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou