Mister Chief-items nu te koop in Halo Infinite-multiplayer

Mister Chief-items nu te koop in Halo Infinite-multiplayer

In de Halo Infinite-multiplayer is nu een Mister Chief-pakket te koop met zeven verschillende cosmetische items.

Het Mister Chief-pakket kost 2000 credits en bevat onder andere een wapen-charm, een nieuw AI-model en een decal voor voertuigen.

Mister Chief is een meme die door Halo-bedenker Frank O'Connor is bedacht, waarmee Master Chief op de hak wordt genomen. 

De Halo Infinite-multiplayer is voor iedereen op Xbox Series X en S, Xbox One en pc gratis speelbaar. De campagne is sinds 8 december te koop. Gamer.nl gaf een 9 aan het spel: "Halo Infinite brengt de reeks terug naar waar het twintig jaar geleden begon. Terug naar de eenzame supersoldaat, een praatgrage AI-compagnon en schietpartijen die geheid uitmonden in een heerlijke chaos van kleurrijke explosies en gillende aliens. Terug naar een verrassend soepel spelende multiplayer, waar dankzij diezelfde chaos geen twee potjes hetzelfde zijn. Terug naar een game die we oneindig lang willen blijven spelen."

Halo Infinite werd ook uitgeroepen tot game van het jaar op Gamer.nl.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Is dat de flash animatie dat je lootboxes probeerde te verkopen in 1 van de Halos? Dat daarna nog mensen uitschelden als ze tegen lootboxes waren?

0

Aanbevolen voor jou