Minecraft lanceert officieel op 11 november | Gamer.nl

Minecraft lanceert officieel op 11 november | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Minecraft komt daarmee op dezelfde dag als The Elders Scroll: Skyrim uit, iets wat volgens Per on "enorm spannend" is. Verder vertelt hij dat het spel op releasedag niet veel gaat verschillen van het spel zoals het de week ervoor was, "maar we blijven natuurlijk regelmatig nieuwe functies toevoegen. 11 november is meer zoiets als een mijlpaal; iets waar we naartoe kunnen werken", vertelt hij. Minecraft is in zijn alfa- en bètafase reeds twee miljoen keer verkocht en heeft een omzet geboekt van 23 miljoen euro.

Update 1.5

Per on vertelt tevens dat er volgende week een nieuwe update komt waarmee weereffecten aan het spel worden toegevoegd. "Er is periodieke regen, behalve in de woestijn, en in koude omgevingen valt sneeuw. Hierdoor wordt de hemel duisterder, worden de zon, maan en sterren verhuld en wordt alles nat. Sneeuw blijft liggen en zorgt voor ijs terwijl er gedurende regenbuien stormen met bliksem te zien zijn", vertelt hij.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou