Het voorspel op de E3 is inmiddels begonnen en langzamerhand beginnen alle firma's hun E3 materiaal op het internet te verspreiden. Zo ook Mindware Studios, de ontwikkelaar die hard werkt aan de tactical action-adventure Cold War die deze winter af moet zijn.

In de game nemen we de rol aan van een journalist die te weten komt dat een geheimzinnige organisatie van plan is de controle over de U.S.S.R. over te gaan nemen. Veel heeft hij echter niet aan deze kennis, want voordat hij ook maar een letter op papier heeft kunnen zetten wordt hij opgepakt en zal hij er alles aan moeten doen om zijn hachje te reden. Dat hij dit niet doet door zijn mobieltje te pakken en een bericht naar de buitenwereld te SMS'en moge duidelijk zijn. Cold War zit namelijk vol met gadgets en speciale wapens, en zal meer van je verlangen dan enkel een goed navigerende muishand.

Om ook gamers geïnteresseerd te krijgen in deze titel heeft Mindware vandaag alvast de E3 trailer online gezet, die zo'n 23 MB weegt en hier te downloaden is. Zoals gezegd komt Cold War eind 2004 voor de PC uit, een Xbox versie staat gepland voor 2005.