De commerciele versie van Full Spectrum Warrior scoort op dit moment goed in verschillende reviews. Goede gameplay en fantastische graphics maken FSW een goed spel. Toch moeten we het als consumenten doen met een aangepaste versie, want FSW was eigenlijk bedoeld als trainingstool voor het Amerikaanse leger.

Een paar handige hackers hebben ontdekt dat de militaire versie van het spel ook op de commerciele speldvd's staat. De militaire versie, welke al is gespeelde op gemodde xbox, verschilt vooral in moeilijkheidsgraad ten opzichte van de commerciele versie. Verder is er meer aandacht besteed aan realisme, en verlies van een unit betekend het einde van de missie. Over on GameFAQs someone discovered that the Army version of Full Spectrum Warrior is hidden on the disc. He found this using his modded Xbox. He provided several screenshots to prove it and several people have confirmed it. Now we need to find if this was intentional or a screw up by Pandemic.

De kans dat het een foutje is van Pandemic lijkt klein. Op verschillende forums is te lezen dat de militaire versie beschikbaar wordt als het spel uitgespeeld wordt op de "authentic" moeilijkheidsgraad. Een leuke bonus dus van de makers.