In het kader van de Midway-day kunnen we ook nog melden dat de firma zich verder op kindergames gaat richten. De digitalisering van de Cartoon Network serie Ed, Edd n Eddy is goed bevallen en men gaat nu een tweede Cartoon Network serie tot game vormen.

De serie in kwestie is The Grim Adventures of Billy & Mandy. Wij hadden er nog nooit van gehoord, maar de serie gaat over een twee kinderen genaamd Billy en Mandy die samen met de Grim, de personalisatie van de dood, allerlei avonturen beleven. De game komt voor de PC, GBA en Playstation 2 uit. Geïntesseerden kunnen hier een trailer van het spel bekijken. De tweede aangekondigde kindergame is The Ant Bully, gebaseerd op Warner Bros' aankomende animatiefilm. In tegenstelling tot The Grim Adventures of Billy & Mandy ziet The Ant Bully er nog wel enigszins redelijk uit. Het spel wordt ontwikkeld voor de Playstation 2, GameCube en GameBoy Advanced. Een trailer van de game vind je hier.

De derde game, Happy Feet, is eveneens gebaseerd op een film van Warner Bros. Beelden van het spel ontbreken nog. Dat Midway deze game in ontwikkeling had was echter al sinds maart vorig jaar bekend, toen Midway openbaar maakte dat ze de rechten van de film gekocht had.