Nieuws
Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War Mobile aangekondigd

Kosteloos overal Middle-earth binnen handbereik

Geschreven door Bart Vermeulen op
Warner Bros. Interactive Entertainment heeft bekendgemaakt een mobiele versie van Middle-earth: Shadow of War uit te brengen.

IUGO Mobile Entertainment en WBIE werken samen aan de ontwikkeling. De game is een real-time rpg die het verhaal van Talion uit Shadow of Mordor voortzet. Andere personages die terugkeren uit Shadow of Mordor en The Lord of the Rings-trilogie zijn Celebrimbor, Eltariel, Gimli, Boromir en nog vele anderen.

In Shadow of War strijden spelers in real-time gevechten tegen orks uit Mordor en verenigen ze zich om Talion te stoppen. Daarnaast zal Shadow of War Mobile de eerste mobiele versie worden die het Nemesis System gebruikt, waarmee spelers hun eigen ork-troepen kunnen bouwen.

Spelers die zich nu registreren voor de game ontvangen leuke extra's. iOS-gebruikers krijgen een bundel van personages met Ratbag en een leger orks. Android-gebruikers krijgen een versie van de spin Shelob, die voor het eerst speelbaar zal zijn. Registreren kan hier.

Een exacte release date is nog niet gegeven. Wel is bekend dat de mobiele game dit najaar gaat verschijnen. Bekijk hieronder de eerste trailer.

Middle-earth: Shadow of War is vanaf 10 oktober ook verkrijgbaar op PS4, Xbox One en pc.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bonussen voor bèta-spelers Call of Duty: WW2 bekendgemaakt Volgens EA en Take-Two schaadt Trumps beleid de game-industrie
0

Reacties op: Middle-earth: Shadow of War Mobile aangekondigd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.