Microsoft wil mogelijk een nieuwe Project Gotham Racing | Gamer.nl

Microsoft wil mogelijk een nieuwe Project Gotham Racing | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hoewel Develop geen specifieke namen noemt van ontwikkelaars, zou Microsoft zijn zinnen hebben gezet op een onafhankelijke ontwikkelaar die gevestigd is in Europa. Het bedrijf zelf zegt vooralsnog niet te willen reageren op geruchten en speculatie.

De vorige delen in de Project Gotham Racing-serie zijn afkomstig van Bizarre Creations, dat na het afronden van het vierde deel werd overgenomen door Activision, waar het aan Blur en James Bond 007: Blood Stone werkte. Indien Microsoft op zoek is naar een Europese ontwikkelaar voor de ontwikkeling van een nieuwe Project Gotham Racing, zal het bedrijf achter de Xbox 360 dus niet aankloppen bij zijn eigen studio Turn 10, verantwoordelijk voor Forza.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou