Microsoft werkt samen met LG voor 3D-games op Xbox 360 | Gamer.nl

Microsoft werkt samen met LG voor 3D-games op Xbox 360 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

In het persbericht staat dat er in Zuid-Korea vanaf eind juni bundels te koop zullen zijn met een 3D-televisie van LG, een Xbox 360 en een aantal 3D-games. Het is nog niet bekend om welke games het hier gaat en welke techniek precies wordt gebruikt.

Er wordt dus niet gepraat over een nieuwe versie van de Xbox 360, net zoals er van de PS3 later dit jaar ook geen nieuwe versie uitkomt. In plaats daarvan verschijnt er voor de PlayStation 3 een firmware update die het 3D-effect bij games die daar geschikt voor zijn mogelijk maakt. Daarnaast zijn een televisie die 3D-weergave heeft en een speciale bril benodigd. Het is erg waarschijnlijk dat er voor 3D-gaming op de Xbox 360 ook een 3D-bril nodig is.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou