Microsoft toont interface Xbox Series X

Microsoft toont interface Xbox Series X

Microsoft heeft de interface van de Xbox Series X voor het eerst getoond in een nieuwe video.

Volgens Microsoft richt de nieuwe interface zich op de belangrijkste aspecten van de ervaring, zoals de games en de winkel. Deze aspecten nemen volgens het bedrijf minder geheugen in beslag. Ook start de Xbox Series X de helft sneller op dan de vorige generatie Xbox-consoles en zou terugkeren naar Home vanuit een game dertig procent sneller zijn.

Microsoft zegt ook dat het ontwerp van alle Xbox-apparaten in aanloop naar het najaar gelijkgetrokken wordt. Zo is de indeling van de Xbox-applicatie voor Windows en de mobiele applicatie gelijk aan die van de console. Notificaties worden verder gesynchroniseerd en gameclips delen via de mobiele app moet eenvoudiger worden.

Bekijk hieronder de video.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Netjes, ik vind een gelijke look & feel erg prettig en van belang. Ik heb alleen ervaring met Playstation, de interface van de console en mobiele apps is van hetzelfde ontwerp maar het mag allemaal wel wat beter samenwerken; nu is er een aparte app voor berichten, een aparte app voor 2nd screen en het werkt allemaal niet héél soepel samen. De PSN store is al eens 'verbeterd' maar de functionaliteit laat mijn inziens veel te wensen over.

0
test

@El Ninjo Ik ben zelf ook een PS(4) - gamer, maar ik vind idd dat Playstation wel even aan de bak mag met hun interface en zeker de apps op de telefoon. Wat dat betreft merk ik dat MS echt een software-bouwer is en dat zie en merk ik terug in bijv gamepass (pc). Dat werkt erg fijn i.c.m. m'n mobiele app.

0
test

De stilstaande plaatjes zien er best mooi uit hoor, maar ik heb alsnog geen reet gezien eigenlijk behalve plaatjes die ik al gezien had, en een paar mensen de praten over hoe geweldig het wel niet is. Laat nou eens gewoon een video zien van iemand die door het hele menu en dergelijke heen gaat, hier heb je toch niks aan. Maar goed het kan natuurlijk alleen maar beter dan de systemen die de xbox one en de ps4 hebben (vind ze beiden niet geweldig)

0
test

@darkmanwls volgens mij is dit de zelfde als wat je nu als beta tester test en zijn daar wel wat videos van kan het fout hebben hoor.

0
test

@hulstpower Kan zijn, maar de video laat in ieder geval geen reet zien behalve mensen die zeggen hoe geweldig t is. En dat zal ook wellicht wel zo zijn. Maar het is nu een beetje "wij van wc eend...."

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou