Update: Red Dead Redemption 2 Collector's Box en per-order bonussen officieel bekend | Gamer.nl

Update: Red Dead Redemption 2 Collector's Box en per-order bonussen officieel bekend | Gamer.nl

Rockstar Games heeft bekendgemaakt eenhref="https://www.rockstargames.com/newswire/article/60459/The-Red-Dead-Redemption-2-Special-Edition-Ultimate-Edition-and-Collect"> Collector's Box</a> op de markt brengt voor Red Dead Redemption 2, maar zonder de game zelf.

De reden dat de game niet aan de Collecter's Box toe wordt gevoegd, laat Rockstar in een tweet weten. Spelers kunnen namelijk op deze manier zelf bepalen welke editie van het spel ze willen aanschaffen. Fans zijn niet helemaal blij met deze besli ing en laten dit weten op Twitter.

De Collector's Box komt met een aantal verschillende extra's. De kist zelf is gebaseerd op de kist die de Van der Linde-bende gebruikt om hun geld in te bewaren. In de kist zit een Wheeler, Rawson and Co. Catalogue, een handige gids met alle waren die de winkel verkoopt. Ook zitten er in de kist een grote munt, een dubbelzijdige legpuzzel, een 'Six Shooter'-bandana, een schatkaart, een set spelden, speelkaarten en twaalf sigarettenkaarten.

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 krijgt de 'Special Edition' en de 'Ultimate Edition'. Daarnaast is er ook een normale uitgave van het spel zonder toegevoegde content.

De Special Edition bevat twee zijmi ies en geeft toegang tot outfits, paarden en wapens die met de normale versie niet te verkrijgen zijn. Bovendien voegt de Special Edition een talisman en medaillon toe. Dit zorgt ervoor dat Arthur minder schade ontvangt als hij aan het paardrijden is en kan hij zijn 'environmental awarene '-vaardigheid langer gebruiken. Ook ontvangt men een bonus van 1.000.000 GTA$ om meteen uit te geven in Grand Theft Auto Online.

De Ultimate Edition heeft alle bovengenoemde extra content en geeft tevens spelers nog meer extra outfits, wapens, één paard en de mogelijkheid je persoonlijke kamp in online-modus aan te pa en. Spelers met de Ultimate Edition kunnen teven sneller online hun rang verhogen. Dit is gelimiteerd tot rang 25. De bonus GTA$ bonus is bij deze editie ook van kracht, maar men krijgt 2.000.000 GTA$ om meteen uit te geven in GTA Online.

De vijfhonderdduizend GTA$ bonus wat in het gerucht naar voren kwam, is van kracht voor de gewone uitgave van het spel.

Tenslotte ontvangen spelers die het spel pre-orderen voor 31 juli één paard en survival kit. Bovendien krijgen fans met een digitale pre-order nog twee extra bonu en: Wat extra geld in de verhaalmodus en een schatkaart.

Alle edities kunnen gevonden worden in de PlayStation- en Xbox-webwinkels.

Red Dead Redemption 2

Origineel bericht:
De Microsoft Store heeft de pre-order bonu en voor Red Dead Redemption 2 gelekt. De pagina zelf staat wel nog online, maar de bonu en zijn inmiddels offline gehaald.

Gamers die de game alvast bestellen krijgen: 'The War Horse' en 'The Outlaw Survival Kit'. Daarnaast kunnen spelers ook genieten van een Cash Bonus voor de verhaalmodus en vijfhonderdduizend GTA dollars die men direct kan uitgeven in Grand Theft Auto Online.

Fans die er erg vroeg bij willen zijn en voor 31 juli pre-orderen, krijgen een exclusieve schatkaart voor de Story-modus van Red Dead Redemption 2. Inmiddels is de pagina met de extra's offline, maar mensen bij Rockstarintel en Resetera hebben het weten vast te leggen. Hieronder zijn screenshots van de bonu en te zien.

Red Dead Redemption 2 gaat over de laatste groep bandieten van het Wilde Westen. Onder leiding van Dutch van der Linde bedriegt, steelt en doodt de bende flink wat af. De federale overheid probeert de bende te stoppen en besluit een bezem door het land te halen. In onze special lees je meer over het verhaal en de gameplay van de nieuwe game van Rockstar.

Red Dead Redemption 2 is vanaf 28 oktober beschikbaar voor Xbox One en Playstation 4.

Red Dead Redemption 2 pre order bonus screenshot
red dead redemption 2 pre order bonus foto
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou