Microsoft stopt met Xbox Fitness-programma | Gamer.nl

Microsoft stopt met Xbox Fitness-programma | Gamer.nl

Microsoft heeft aangekondigd te stoppen met Xbox Fitness, een fitnessprogramma voor Xbox One. Functionaliteit en toegang tot de applicatie wordt vanaf vandaag langzaam afgebouwd, waarna op 1 juli 2017 de app in zijn geheel niet meer te gebruiken is.

Microsofts Erica Bell schrijft op de blog van Microsoft Studios dat het programma veel updates vereiste en daarom de besli ing is genomen om het aanbod langzaam terug te schalen.

Vanaf vandaag kunnen gebruikers van Xbox Fitne geen nieuwe content meer kopen. Daarnaast wordt de gratis toegang tot Xbox Fitne voor Xbox Gold-abonnementshouders vanaf 15 december verwijderd. Tot die tijd kunnen Gold-leden nog steeds gratis gebruik maken van de aangeboden gratis content.

Op 1 juli 2017 wordt Xbox Fitne definitief stopgezet en is zowel gratis als gekochte content niet meer toegankelijk voor gebruikers. De applicatie wordt dan ook van Xbox Marketplace verwijderd.

Via de applicatie werden diverse trainingsprogramma's aangeboden om gebruikers te helpen fit te worden en een gezondere leven tijl aan te nemen. Het ontwikkelteam zegt het nieuws jammer te vinden, maar is ook trots op de prestaties van het team sinds de lancering van de applicatie zo'n twee jaar en een half jaar geleden.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou