Microsoft maakt prijs Kinect bekend | Gamer.nl

Microsoft maakt prijs Kinect bekend | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Ook komt er een bundel uit voor 299,99 euro met daarin de Kinect-camera, het spel Kinect Adventures en een Xbox 360 zonder harde schijf. Deze versie van de spelcomputer bevat 4 gigabyte intern geheugen en zal vanaf 20 augustus ook los verkrijgbaar zijn. Dit model zal dan de huidige Xbox 360 Arcade vervangen en is met een adviesprijs van 199,99 euro vijftig euro duurder. 

Kinect

Kinect voor Xbox 360, dat lange tijd bekendstond onder de werknaam Project Natal, is een camera die bewegingen van mensen in drie dimensies kan herkennen en interpreteren. Hierdoor kunnen tot twee mensen tegelijk een game spelen, zonder daadwerkelijk een controller in de handen te hebben. In de game Kinect Adventures moeten spelers bijvoorbeeld met arm- en beenbewegingen een raft door een woeste rivier loodsen, ballen die op hun afkomen terugslaan en een stormbaan bedwingen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou