Microsoft koopt Splosion Man-ontwikkelaar | Gamer.nl

Microsoft koopt Splosion Man-ontwikkelaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Twisted Pixel voegt zich hiermee bij andere bij Microsoft aangesloten studio's als Rare en Fable-maker Lionhead. Phil Spencer van Microsoft Studios zegt dat de ontwikkelaar zich bezig zal houden met het verder innoveren van Kinect en Xbox Live. 

Michael Wilford, mede-oprichter van Twisted Pixel, heeft het volgende te zeggen over de inlijving van zijn bedrijf: 'We zijn erg blij om onze langlopende relatie met Microsoft Studios verder te kunnen verstevigen. Als onderdeel van het bedrijf kijken we ernaar uit om nog betere en rijkere ervaringen naar de Xbox en naar Twisted Pixel-fans te brengen."

Kinect

Onlangs kwam Twisted Pixel met The Gunstringer, een exclusieve Xbox 360-titel die volledig bestuurd wordt met Kinect. Daarin nemen spelers de controle over een kruising van een skelet en een marionettenpop en sturen zij deze al schietend en springend door levels vol met vijanden en obstakels. Ook maakt de game, volgens de traditie van Twisted Pixel-titels, gebruik van live-action. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou