Microsoft heeft meer PC-games in ontwikkeling | Gamer.nl

Microsoft heeft meer PC-games in ontwikkeling | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens Luehmann zal één van die titels zeker de hardcore gamers aanspreken. "Er zijn meerdere producten, maar ik kan er eentje bedenken die dat type gedrag aanmoedigt", meldt Luehmann over de manier waarop fanatieke gamers zich helemaal onderdompelen in een game. "Er komen zeker nog meer aankondigingen en producten de komende 24 maanden. We praten nog niet over specifieke titels maar er zit meer in de ontwikkelwachtrij dan je hebt gezien." Microsoft Flight en Age of Empires Online werden voorafgaand aan de GamesCom twee weken geleden aangekondigd.

Verkoopmodel

Volgens Luehmann moet het huidige verkoopmodel op de PC veranderen. "Een product van vijftig dollar, twee jaar later nog een product van vijftig dollar en mi chien een uitbreiding: dit moet veranderen. Het verkoopmodel is wel succesvol, maar je kunt het op verschillende manieren aanpakken. Je kunt ook denken aan microtransacties of aan macrotransacties. We gaan experimenteren." 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou