Microsoft haalt Avatar-racegame Joy Ride van website | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het verwijderen van de game leidt tot de vraag of Microsoft de ontwikkeling van Joy Ride heeft gestaakt. "We zijn erg enthousiast om BigPark's visie tot leven te wekken in 2010", zegt Microsoft na navraag over het verdwijnen van Joy Ride op Xbox.com. "Op het moment hebben we geen aankondigen te doen". Of de 'visie'  van ontwikkelaar BigPark iets te maken heeft met Joy Ride, heeft Microsoft nog niet gezegd. Waarschijnlijk komt er meer informatie tijdens de E3, op 15, 16 en 17 juni.

Avatars

Joy Ride is een racegame exclusief voor Xbox 360 waarin een speler met zijn Xbox Live Avatar kan racen. De game doet denken aan Mario Kart, maar is volledig gratis te spelen. Microsoft zou mensen de mogelijkheid gaan bieden om voor kleine bedragen extra's te kopen. Ontwikkelaar BigPark werd vorig jaar door Microsoft gekocht, dat vervolgens Joy Ride aankondigde op de E3 van 2009. Sindsdien is er niet veel meer van de racegame vernomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou