Microsoft gaat indiegames tonen tijdens ID@Xbox-stream

Microsoft gaat indiegames tonen tijdens ID@Xbox-stream

Morgen wordt de eerste ID@Xbox-stream uitgezonden door Microsoft. In de nieuwe serie worden onder andere de indiegames die naar Xbox Game Pass komen getoond.

Vorige week vond de Nindies-presentatie plaats, waar Nintendo meerdere indiegames aankondigde voor de Nintendo Switch. Onder andere Cuphead, de Zelda-game Cadence of Hyrule en Vlambeer Arcade komen naar de console.

Microsoft heeft nu de ID@Xbox-stream aangekondigd, een eigen serie waarin de indiegames die naar Xbox Game Pass komen worden getoond. Tijdens de shows gaat Microsoft met nieuwe onthullingen te komen, gameplay-beelden laten zien en heeft een discussie met ontwikkelaars. De presentatie start morgen om 17:00 uur Nederlandse tijd en kan worden gevolgd via het

Watch on YouTube

.

id@xbox

In de eerste aflevering van ID@Xbox zullen onder andere Afterparty, Void Bastards en Supermarket Shriek te zien zijn. Ook wordt een bezoek gebracht aan Night School Studio, de maker van Oxenfree, om een kijkje achter de schermen te nemen bij de ontwikkeling van Afterparty.

Vanavond vindt ook om 22:00 uur de State of Play-stream plaats. In de nieuwe videoserie van Sony worden games voor de PlayStation 4 en PSVR besproken en worden trailers, gameplay-beelden en aankondigingen uit de doeken gedaan. State of Play is

Watch on YouTube

live te volgen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou