Nieuws
Xbox Game Pass

Microsoft gaat indiegames tonen tijdens ID@Xbox-stream

Eerste aflevering is morgenavond

Geschreven door Ralph van Dodewaard op
Morgen wordt de eerste ID@Xbox-stream uitgezonden door Microsoft. In de nieuwe serie worden onder andere de indiegames die naar Xbox Game Pass komen getoond.

Vorige week vond de Nindies-presentatie plaats, waar Nintendo meerdere indiegames aankondigde voor de Nintendo Switch. Onder andere Cuphead, de Zelda-game Cadence of Hyrule en Vlambeer Arcade komen naar de console.

Microsoft heeft nu de ID@Xbox-stream aangekondigd, een eigen serie waarin de indiegames die naar Xbox Game Pass komen worden getoond. Tijdens de shows gaat Microsoft met nieuwe onthullingen te komen, gameplay-beelden laten zien en heeft een discussie met ontwikkelaars. De presentatie start morgen om 17:00 uur Nederlandse tijd en kan worden gevolgd via het Youtube-kanaal van Xbox.

id@xbox

In de eerste aflevering van ID@Xbox zullen onder andere Afterparty, Void Bastards en Supermarket Shriek te zien zijn. Ook wordt een bezoek gebracht aan Night School Studio, de maker van Oxenfree, om een kijkje achter de schermen te nemen bij de ontwikkeling van Afterparty.

Vanavond vindt ook om 22:00 uur de State of Play-stream plaats. In de nieuwe videoserie van Sony worden games voor de PlayStation 4 en PSVR besproken en worden trailers, gameplay-beelden en aankondigingen uit de doeken gedaan. State of Play is hier live te volgen.

Dit artikel delen:

Lees meer

Bekijk om 22:00 uur de State of Play-stream over nieuwe PS4-games The Floor is Lava wordt spelmodus in Fortnite: Battle Royale
0

Reacties op: Microsoft gaat indiegames tonen tijdens ID@Xbox-stream

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

 

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord met onze voorwaarden voor reacties.