Microsoft frustreerde ontwikkelaar Darwinia+ met eisen | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

de constante herzieningen die Microsoft eiste van het spel Darwinia+."We waren ontzettend gefrustreerd. Niets was goed genoeg voor ze", aldus Norris. "We dachten dat het enige belangrijke de game zelf was, maar Microsoft dacht daar anders over. Zij wilden alles precies zoals het in de PC-versie van Darwinia was, zoals de introductie, de laadschermen, maar dan wel geüpdatet, in hoge definitie en aantrekkelijker." Volgens Norris heeft de ontwikkelaar vier of vijf keer een nieuw menu moeten maken van Microsoft, terwijl de ontwikkelaars er zelf tevreden over waren.

Beste versie

Door de eisen van Microsoft heeft het overzetten van Darwinia naar Xbox 360 twee jaar geduurd. Norris geeft echter wel toe dat door de kritiek Darwinia+ de beste versie van Darwinia ooit is geworden.
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou