Microsoft Flight Simulator 2020 krijgt vr-ondersteuning

Microsoft Flight Simulator 2020 krijgt vr-ondersteuning

Microsoft Flight Simulator 2020 krijgt virtualreality-ondersteuning via een update dit najaar.

De game, die op 18 augustus op pc verschijnt, moet ergens dit najaar de gratis update ontvangen. De eerste vr-bril die wordt ondersteund is de HP Reverb G2, die ook dit najaar uitgebracht wordt. Het apparaat is in samenwerking met Valve ontwikkeld. Na de lancering van de Reverb moet ook ondersteuning voor andere headsets, zoals de Oculus en Index, toegevoegd worden.

Microsoft Flight Simulator komt op 18 augustus uit op pc. Microsoft heeft inmiddels bevestigd dat de game niet alleen op de Microsoft Store, maar ook op Steam verschijnt. Daarnaast moet het spel uiteindelijk ook naar Xbox-consoles komen.

Microsoft Flight Simulator komt uit in drie versies: standaard, deluxe en premium. Bij de standaard versie zijn er twintig vliegtuigen en dertig vliegvelden voor de speler beschikbaar voor een prijs van 60 euro. De deluxe versie heeft vijf extra vliegtuigen en vijf extra vliegvelden voor 90 euro. De premium versie kost 120 euro en bevat alle veertig vliegvelden en dertig vliegtuigen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wauw dus alle content is gewoon klaar, maar je betaalt het dubbele bedrag voor 10 extra vliegtuigjes en vliegvelden? Schandalig.

0

@Zut Ja schandalig dat je geld moet betalen voor Microsoft Flight Simulator, een pakket van Microsoft met als hoofddoel om winst te maken op een behoorlijk selecte groep mensen. Het druist compleet in tegen alles waar de moderne consumenten markt voor staat.

0

@gimbal2 als je een opmerking niet snapt dan hoef je er ook niet op te reageren

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@denver Hmm zeker weten? Op de Microsoft site zelf staat dit bij premium: "The Premium Deluxe Edition includes everything from Microsoft Flight Simulator plus 10 additional highly accurate planes with unique flight models and 10 additional handcrafted international airports." Klinkt mij eerder in de oren als extra vliegvelden en vliegtuigen die in de basis versie niet zitten. Maar het sluit jouw uitleg ook niet helemaal uit. Blijft hoe dan ook een duur grapje voor €60 extra.

0
test

@denver de 2e keer nog maar dat ze er naast zitten? Gamer.nl is de koning van de fout vertaalde, verkeerd geïnterpreteerde, en soms ronduit op eigen aannames gebaseerde berichtgeving.

0
test

@Zut Nope, je betaald meer voor de "met de hand bewerkte" vliegvelden. In de standaard versie zitten ook alle vliegvelden, maar er is nog de optie om voor diverse vliegvelden de (als het ware) hoge resolutie modellen te downloaden. Is dus gewoon high res DLC. Je kunt nog steeds naar alle vliegvelden, maar dan staan de huisjes er bijvoorbeeld niet allemaal op. Ze moeten toch ergens hun geld vandaan halen. Kijk naar alle andere flight sims, daar betaal je toch ook voor de high res opties?

0

@Magister Ja dat was nogal onduidelijk dus, zowel in dit bericht als de omschrijving van Microsoft zelf. Ik heb er geen problemen mee als ze meer vragen om alleen wat extra high res opties, maar het leek alsof er extra content achter een paywall zat. Gelukkig niet het geval!

0

Ze moeten zeker wel ergens hun geld vandaan halen ja, omdat die ook naar de gamepass gelijk komt, als je dan lost dat kunt kopen ofzo is het niet eens zo raar dat ze het doen

0

Aanbevolen voor jou