Microsoft Flight komt deze lente, wordt free-to-play | Gamer.nl

Microsoft Flight komt deze lente, wordt free-to-play | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De uitgever meldt verder in een persbericht dat Microsoft Flight spelers op Hawaii laat vliegen, om daar allerlei mi ies uit te voeren, uitdagingen aan te gaan en verstopte voorwerpen te vinden. Verder belooft het bedrijf een realistische representatie van de aarde, inclusief regio-specifieke weerpatronen, terrein en monumenten.

De speler kan bij het vliegen kiezen uit één van de verschillende cockpits of voor een externe aanblik van het vliegtuig gaan De besturing van het vliegtuig is op moeilijkheid in te stellen. Gevorderdere spelers kunnen kiezen uit een meer realistische en complexe besturing, voor onervaren spelers zijn er versimpelde opties. 

Hoewel het spel zelf gratis te downloaden is, wordt er tegen betaling extra content aangeboden. Het gaat daarbij om extra vliegtuigen, regio's en aanpa ingsopties. Geïntere eerden in het spel kunnen zich sinds vorige maand aanmelden voor de gesloten bèta van het spel. Een precieze releasedatum is nog niet gecommuniceerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou