Microsoft: 'First party-titels krijgen uiteindelijk allemaal Kinect' | Gamer.nl

Microsoft: 'First party-titels krijgen uiteindelijk allemaal Kinect' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Het is geen regel dat alles wat we binnen onze first party-line-up Kinect moet ondersteunen. Maar ik moet wel zeggen dat er zaken zijn die gewoon veel makkelijker kunnen worden gemaakt [met Kinect], dus ja, uiteindelijk zul je het wel in al onze titels terug gaan zien", aldus Spencer.

Spencer benadrukt wel dat niet iedere game er drastisch uit hoeft te zien om de bewegingsgevoelige techniek te benutten. "Of het nu stembesturing is in Forza of head-tracking, het verandert niet ineens de gameplay. Het maakt enkel de ervaring beter door gebruik te maken van de mogelijkheden van Kinect."

Microsoft kondigde onlangs tijdens zijn E3-persconferentie een aantal titels aan voor Kinect, zoals Fable: The Journey en kleine mini-games die gratis beschikbaar worden gesteld via het Xbox 360-dashboard. 

Al het nieuws live vanuit Los Angeles: Gamer.nl/E3


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou