Microsoft bevestigt Xbox Showcase-uitzending deze zomer

Microsoft bevestigt Xbox Showcase-uitzending deze zomer

Microsoft heeft bevestigd dat het ergens deze zomer diens jaarlijkse Xbox Showcase uitzendt.

Dat meldde het bedrijf op Xbox Wire: "Zoals we eerder al aankondigden, werken we aan een losstaande presentatie rondom Starfield om meer diepgang te bieden. Daarnaast werken onze teams hard zodat we deze zomer terug kunnen keren naar Los Angeles om onze fans te tonen wat er gaat volgen tijdens onze jaarlijkse Showcase."

Het bedrijf noemt niet specifiek E3, maar duidelijk is wel dat de gamebeurs in Los Angeles dit jaar voor het in eerst in jaren weer fysiek wordt gehouden - namelijk van 13 tot en met 16 juni. Geoff Keighley organiseert echter ook weer Summer Game Fest, waarvan de eerste liveshow op 8 juni wordt gehouden, dus het is nog afwachten waar de Xbox Showcase precies onder gaat vallen.

Microsoft is hoe dan ook de eerste van de drie grote hardwarefabrikanten die bevestigt dat het rond de zomer een presentatie houdt waarin aankomende games centraal staan.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Kunnen ze ons weer 45 minuten voor liegen haha nee heb er wel zin in hopelijk iets van fable dan

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 heeft bij halo ook niet geholpen

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@TripleR40 net zoals het geen bal voor Forspoken of, nog verder terug, Duke Nukem forever deed. Voorbeelden genoeg van games waar uitstel weinig uithaalde.

0
test

@Snoop213 Tegenwoordig hebben games wel veel meer tijd nodig dan vroeger. Dat is ook logisch hoor alleen dan is het wel handig als ontwikkelaars minder snel een release datum geven als de kans groot is dat ze dat niet halen. Maar ik denk dat we dat beter tegen Microsoft en andere grote uitgevers moeten zeggen want die willen alles op de juiste periode uit laten komen vanwege feestdagen en noem maar op. Denk dat hier het grote irritatiepunt ook zit. Als een uitgever een release datum noemt dan hebben mensen verwachtingen. Je kan ook je aankondiging voor je houden en het pas naar buiten brengen als het echt kan. Ja dan maar geen aankondiging op de E3 of andere grote gamebeurzen. We zien met Nintendo Direct dat het ook helemaal niet nodig is.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou